O-DSC_1286

TEAM XO

Mr. Tammo Donker

Mr. Tammo Donker

 

Allround vastgoedadviseur met focus op huisvestingsadvies en sale & leaseback trajecten.

 

Tammo begon zijn carrière in 1991 als adviseur bij CB Richard Ellis in Amsterdam, waarna hij in 1994 de overstap naar Jones Lang LaSalle maakte. Tot september 2010 was hij European Director bij Jones Lang LaSalle waar hij verantwoordelijk was voor het agency team in Amsterdam. De dienstverlening van dit team bestond uit de advisering van lokale en internationale cliënten ten aanzien van de (her)huisvesting en heronderhandeling van kleine en grote kantoren. Leidde de veelomvattende (her)onderhandelingen die bij dit soort complexe vastgoedtrajecten usance zijn. Hij adviseerde daarnaast beleggers om tot optimale vastgoedportfolio's te komen en adviseerde ontwikkelaars in het definiëren van grotere, complexe (her)ontwikkelingsstrategieën. Tevens adviseerde hij eigenaar/gebruikers bij sale &lease back trajecten. Hij heeft inmiddels 27 jaar allround ervaring in de wereld van het vastgoed en heeft zich gespecialiseerd in het adviseren van nationale en internationale huurders ten aanzien van de (her)huisvesting en heronderhandeling van kantoren in Nederland. Tammo Donker studeerde in 1991 af aan de Rechtenfaculteit van de Rijksuniversiteit Leiden.

 

Telefoon: 06 - 50 67 10 89

E-mail: tammo.donker@xo-pp.nl

 


 


 

Cedric Montanus MSRE

Cedric Montanus MSRE

 

Allround vastgoedadviseur met focus op logistiek vastgoed.

 

Cedric begon zijn carrière in 2000 bij Troostwijk Makelaars in Amsterdam, waarna hij in 2007 de overstap naar Cushman & Wakefield maakte. Tot mei 2011 was hij hier werkzaam, waar hij als Associate verantwoordelijk was voor alle logistieke en bedrijfsmatige transacties binnen het Capital Markets team. Dit team behaalde in 2011 de nummer 1 positie als adviseur bij beleggingstransacties in Nederland. Binnen dit team initieerde en begeleidde hij beleggings- en Sale and Leaseback transacties, veelal in opdracht van corporate opdrachtgevers en binnen en buitenlandse vastgoed investeerders. Ook bracht hij transacties tot stand tussen vastgoed ontwikkelaars en (institutionele) beleggers. Adviseerde daarnaast beleggers om tot optimale vastgoedportfolio's te komen en begeleidde eigenaren bij de verkoop van verouderde industriële complexen. Cedric studeerde in 2000 af aan de Hanzehogeschool Groningen HEAO, studierichting Management, Economie en Recht en behaalde in 2007 zijn titel Master of Studies in Real Estate (MSRE) aan de Amsterdam School of Real Estate.

 

Telefoon: 06 - 29 28 32 89

E-mail: cedric.montanus@xo-pp.nl

 


 


 

Dennis M. Storms MRE MRICS

Dennis M. Storms MRE MRICS

 

Allround vastgoedadviseur met focus op huisvestingsadvies en beleggingstransacties.

 

Dennis begon zijn carrière in 1996 bij Boer Hartog Hooft Bedrijfsmakelaars in Amsterdam. In 2000 is hij bij Troostwijk Makelaars OG gana werken waar hij in 2004 tot kantoordirecteur van Troostwijk Makelaars Amsterdam werd benoemd. Dennis werkte na de overname van Troostwijk in 2007 tot september 2010 als National Director bij Jones Lang LaSalle Amsterdam, waar hij verantwoordelijk was voor de kantoor- en bedrijfsruimteafdeling in de Amsterdamse regio en sturing gaf aan het landelijke Industrial Team. Dennis heeft ervaring als adviseur bij aan-en verhuur, verkoop van herontwikkelingslocaties en beleggingstransacties. Tevens was hij de adviseur van het projectbureau Zuidas Amsterdam in het kader van de veiling van de gronden. Dennis studeerde in 1996 af aan de Hanzehogeschool Groningen HEAO, studierichting Management, Economie en Recht. Hij werd in 2000 beëdigd als makelaar bij de rechtbank in Amsterdam en behaalde in 2004 zijn titel Master of Real Estate (MRE) aan de Amsterdam School of Real Estate en is lid van de RICS.

 

Telefoon: 06 - 51 38 54 77

E-mail: dennis.storms@xo-pp.nl